IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIS TANOVIĆ PRENIO NAM LIJEPE VIJESTI: Orhan je izašao iz intenzivne njege… (foto, video)

Bosanskohercegovački režiser Danis Tanović oglasio se ponovo na Instagramu sa novim informacijama o zdravstvenom stanju njegovog sina Orhana…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 01. 03. 2022… 00: 42… DANIS TANOVIĆ PRENIO NAM LIJEPE VIJESTI: Orhan je izašao iz intenzivne njege… (foto, video)

Orhan je izašao iz intenzivne njege. Ispred nas je dug i težak put do oporavka, ali Orhan je jak i hrabar dečko. Hvala svim uposlenicima Neurohirurgije na svemu što su uradili da Orhan preživi. Hvala vam svima na nesebičnoj pomoći, porukama i molitvama. Idemo dalje…- napisao je Danis Tanović.

Podsjetimo, saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđen 16-godišnji Orhan dogodila se 11. februara u Sarajevu kada je Benjamin Spahović vozeći automobil “porsche” udario dječaka na Drveniji.

Čitaj još:   Danis Tanović pun emocija poručio: “Sedam dana kako smo ga zadnji put vidjeli, čini se kao sedam godina...” (foto, video)

BENJAMIN Spahović je nakon toga priveden i trenutno se nalazi u pritvoru…

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   ERDOGAN I PORUKA ZA SAD: „ZATVORIĆEMO dvije baze s američkim vojnicima u Turskoj, ništa niste uradili što ste obećali..." (foto)