IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZNA SE Ko je protjerani diplomata iz Crne Gore: Viktor Antipin, ruski obavještajac pio kafu sa Strahinjom Bulajićem… (foto)

Viktor Antipin je, kako se navedo u odluci Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore, određen rok od 72 sata da napusti Crnu Goru…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 04. 03. 2022… 00: 42… ZNA SE Ko je protjerani diplomata iz Crne Gore: Viktor Antipin, ruski obavještajac pio kafu sa Strahinjom Bulajićem… (foto)

Viktor Antipin je ruski diplomata koji je danas proglašen personom non grata u Crnoj Gori, saznaje portal Standard.

Njemu je, kako je navedeno u odluci Ministarstva vanjskih poslova Crne Gore, određen rok od 72 sata da napusti Crnu Goru.

“Razlog za donošenje ove odluke je procjena relevantnih bezbjednosnih organa u Crnoj Gori o aktivnostima ruskog diplomate koje su u suprotnosti sa Bečkom konvencijom o diplomatskim odnosima”, zaključuju u Ministarstvu.

Čitaj još:   Vic dana Zove plavuša momka na mobilni...

Formalna nota o ovoj odluci, u kojoj je naveden rok od 72 sata o napuštanju teritorije Crne Gore, uručena je danas ambasadoru Ruske Federacije.

Upravo Antipin je jedan od dvojice ruskih obavještajaca koji je nedavno sjedio u jednom lokalu u Danilovgradu sa predsjedavajućim Skupštine Strahinjom Bulajićem.

Antipin je, inače, član Spoljne obavještajne službe Rusije.

Izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more