IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UKRAJINSKI PREDSJEDNIK Volodimir Zelenski se uživo obratio građanima Evrope: Ako mi prvo i padnemo, past ćete i vi… (foto, video)

Iza Ukrajinaca je još jedna teška u noć u kojoj su Rusi granatirali najveću nuklearnu elektranu u Evropi smještenu u Zaporožju…

KIYEV: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 05. 03. 2022… 00: 42… UKRAJINSKI PREDSJEDNIK Volodimir Zelenski se uživo obratio građanima Evrope: Ako mi prvo i padnemo, past ćete i vi… (foto, video)

Zelenski je također podijelio neka razmišljanja o snagama iz cijele Evrope, kao i o “običnim ljudima” u Ukrajini.

– Želio bih sve najbolje građanima Evrope… Ovako se naši vojnici, naši heroji… pozdravljaju ovih dana. To su ljudi koji čuvaju svoje domove, oni čuvaju našu Ukrajinu, čuvajući našu Evropu, oni štite vašu Evropu i pozdravljaju se, želeći jedni drugima dobro zdravlje – rekao je ukrajinski predsjednik.

Zelenski se obratio ljudima širom evropskog kontinenta, obećavajući pobjedu Ukrajine i cijele demokratije.

Čitaj još:   AMBASADOR UKRAJINE u ZAGREBU: "Neki u Hrvatskoj pokušavaju očuvati lice Putina i ruskih terorista"... (foto, video)

– Pozivam vas da ne ćutite. Volio bih da izađete na ulice i podržite Ukrajinu, podržite naše napore i podržite našu borbu jer ako Ukrajina ne izdrži, Evropa neće izdržati. Ako mi padnemo, pašćeš i ti pa molim te ne ćuti, ne zatvaraj oči na ovo – rekao je Zelenski.

izvor agencije

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   KONOBARIMA 1.500, KUHARIMA DO 2.200 EURA PLATA! Oglas koji je zaludio region: U Hrvatskoj za ljeto traže OVE radnike... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more