IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LEGENDARNI IGRAČ REAL MADRIDA I MILANA PREŠAO NA ISLAM: “Hvala mojoj voljenoj, koja me je upoznala i naučila sve o islamu!” (foto, video)

Bivši holandski fudbaler Seedorf, koji je dugo godina igrao za italijanski Milan, objavio je da je prešao na islam.

MILANO: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 07. 03. 2022… 09: 52… LEGENDARNI IGRAČ REAL MADRIDA I MILANA PREŠAO NA ISLAM: “Hvala mojoj voljenoj, koja me je upoznala i naučila sve o islamu!” (foto, video)

Clarence Seedorf, tokom bogate fudbalske karijere Seedorf je igrao za Ajax, Sampdoriju, Real Madrid, Inter Milan, AC Milan i Botafogo…

“Hvala svima koji su mi čestitali ulazak u islamsku porodicu”,  objavio je 45- godišnji Seedorf na Instagramu, dodajući da je veoma sretan što je prešao na islam.

“Posebno hvala mojoj voljenoj Sophiji, koja me je upoznala i naučila o islamu.”

Istakao je da neće koristiti novo ime nakon što je postao musliman, dodajući da će i dalje koristiti ime koje su mu dali roditelji.

Čitaj još:   MILENKO Perović o dekontaminaciji Cetinja: Intencija im je da fizički nestane Crnogoraca, izbrbljavaju ono što im politički mentori misle... (foto, video)

Tokom bogate fudbalske karijere Seedorf je igrao za Ajax, Sampdoriju, Real Madrid, Inter Milan, AC Milan i Botafogo. U trenerskoj karijeri vodio je AC Milan, Shenzhen, Deportivo La Corunu i reprezentaciju Kameruna.

Clarence Seedorf za reprezentaciju Holandije odigrao je 87 utakmica i postigao 11 golova…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   Rus POZDNJAKOV uputio PORUKU sa nepoznate adrese:''I Vukšić imao motiv da simulira NASILNE AKTIVNOSTI i pokaže CRNOJ GORI da radi i da ga ova država treba'' (video)