IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO ĐUKANOVIĆ, SREĆAN 8. MART: Nepokolebljivo branite slobodu i jednakost… (foto, video)

Na ovogodišnji Međunarodni dan žena dižemo svoj glas protiv svih predrasuda da žene u Crnoj Gori ne mogu ili da nemaju pravo, dodao je predsjednik Crne Gore…

POGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 08. 03. 2022… 12: 32… MILO ĐUKANOVIĆ, SREĆAN 8. MART: Nepokolebljivo branite slobodu i jednakost… (foto, video)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović je povodom 8. marta, Međunarodnog dana žena, rekao kako su one nepokolebljivo branile slobodu i jednakost, iako je u Crnoj Gori u protekloj godini zabilježen porast nasilja nad ženama.

Iako smo u Crnoj Gori u godini za nama bilježili porast nasilja nad ženama, fizičkog i verbalnog, One su nepokolebljivo branile slobodu i jednakost, kazao je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

“Put ka svijetu koji je pravedan, jednak i ravnopravan, i u kojem će različitosti biti vrijednosti koje će se slaviti, a pravo na slobodan izbor svakog pojedinca i svake države pravilo koje će vladati odnosima i između žena i muškaraca i između država, nikada nije bio neizvjesniji i opasniji”, naveo je on.

Čitaj još:   PRELIJEPA AMELA MANEKENSKE PISTE ZAMIJENILA RINGOM: Bokserima UTJERUJE strah u kosti...

Mi na ovogodišnji Međunarodni dan žena dižemo svoj glas protiv svih predrasuda da žene u Crnoj Gori ne mogu ili da nemaju pravo, dodao je.

“One mogu, znaju i čine dobro za dobro Crne Gore. I dajemo svoj glas hrabrim ženama Ukrajine koje pružaju otpor u borbi za njihovo i naše pravo da živimo i biramo slobodno”, navodi se u objavi Đukanovića na Tviteru.

izvor iBalkan.net / agencije

Čitaj još:   Biće Boka opet srpska, Himnu CG odsjedeli, bez Bećkovića...
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more