IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA ZBOG PRERANO UGAŠENE MLADOSTI: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći život izgubila dva prijatelja FAHRUDIN I AMEL…(video)

Prema informacijama na licu mjesta su poginuli vozač Passata Fahrudin Dubinović (22) i njegov drug-suvozač Amel Suljkanović.

Mladići su se vozilom kretali iz pravca Doboja ka Tuzli. Prema nepotvrđenim informacijama u jednom trenutku Dubinović je, vjerovatno zbog velike brzine, na blagoj krivini u Stjepan Polju izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonski zid.

Oba mladića su smrtno stradala na licu mjesta. Automobil je od udara podignut zadnjim krajem, zračni jastuci nisu pomogli, a okolo su bile razbacane stvari. Vrata automobila su od mjesta nesreće odbačena dvadesetak metara.

– U srijedu smo došli sa posla iz Splita kući u Lukavicu Rijeku na kraći odmor. Sinoć sam bio s njim u Klokotnici, a jutros mi javljaju da je poginuo. Ne mogu da vjerujem šta se u trenutku zbilo. Bio je dobar momak. Fahrudin je bio zaposlen u Zagrebu. I on je kući došao na nekoliko dana i sinoć se ugasio njegov život. Šta čovjek da kaže, kada vidi ovu sliku – rekao je jučer Ragib Aljić koji je u Splitu radio s nastradalim Amelom.

Čitaj još:   TRAGIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU NIKŠIĆ- PODGORICA: Motociklista poginuo na licu mjesta, a EVO u kakvom je stanju vozač automobila! (foto, video)

“Čuvaj mjesto braći, voli te brat Šeha da ti Dragi Allah dadne lijepi džennet moj Amele. Brate, kume, ne mogu da vjerujem nit ću ikad da vjerujem voli te brat i nikad nećeš biti zaboravljen. Da ti Dragi Allah dadne lijepi džennet moj Amele – napisao je Amelov dugogodišnji prijatelji Ermin.

izvor: hajat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more