IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PREDSJEDNIK SRBIJE POZDRAVLJA NIKOGA: Vučićev BLAM stigao i do svjetskih TV kuća… (foto, video)

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić dobija međunarodnu pažnju – standardno, ne po dobru. Španska televizija ismijavala je njegov potez mahanja nepostojećim ljudima iz voza.

BEOGRAD: Svijet, Zanimljivosti, vijesi, četvrtak, 31. 03. 2022… 09: 00…  PREDSJEDNIK SRBIJE POZDRAVLJA NIKOGA: Vučićev BLAM stigao i do svjetskih TV kuća… (foto, video)

Aleskandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban vozili su se brzim vozom nazvanim “Soko” odmah po otvaranju međunarodne pruge Beograd– Budimpešta.

Tom prilikom, Vučić se pretvarao da na vanjskoj strani postoji grupa okupljenih građana kojima maše – dok u realnosti, maše u prazno, baš kao što je to činio i ranije.

Ovaj bizaran potez nije promakao ni stranim medijima koji su ga ismijavali u programu.

Pogledajte video OVDJE.

Vučić je tako postao zvijezda španske televizije, a voditeljica koja je vodila program ismijavala je njegovu manipulaciju.

Čitaj još:   RED KIŠE, RED SUNCA, SVE DO…: Sunčana jutra uz umjerenu oblačnost, dnevne temparature do 18 stepeni C, vrijeme narednih dana… (foto)

Pored Vučiča i Orbana, putovali su i premijerka Ana Brnabić, ministri Aleksandar Vulin, Tomislav Momirović, Maja Gojković, Siniša Mali, predsjednik pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Beograda Zoran Radoičić, zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, kao i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Izgradnja dionice pruge od Beograda do Novog Sada počela je krajem 2017. godine, za vozove brzine 200 kilometara na sat, a koštala je blizu 935 miliona dolara.

Direktni vozovi će od stanice Beograd-Centar, u Prokopu, do centra Novog Sada, kako je najavljeno, stizati za 36 minuta, piše Nova.rs.

izvor Noiva.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more