IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽASNA TRAGEDIJA NA PLAŽI, SUNCOBRAN UBIO ŽENU: Otkačio se zbog jakog vjetra i zabio pravo u grudi! Nije joj bilo spasa… (foto, video)

Žena je bila na plaži, kada se suncobran zbog jakog vjetra iznenada otkačio i usmrtio je…

KAROLINA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 12. VIII. 10: 35… UŽASNA TRAGEDIJA NA PLAŽI, SUNCOBRAN UBIO ŽENU: Otkačio se zbog jakog vjetra i zabio pravo u grudi! Nije joj bilo spasa… (foto, video)

Žena u Južnoj Karolini nastradala je na plaži nakon što joj je pod jakim naletima vjetra suncobran probio grudni koš. Tami Pero je bila na plaži Garden Siti kada se suncobran otkačio i pao na nju, rekla je novinarima zamjenik glavnog mrtvozornika okruga Hori Tamara Vilard.

Povrede sa fatalnim posledicama od suncobrana nisu neuobičajeni. Šiljasti kraj suncobrana može biti smrtonosan ukoliko se otkači pod naletima vjetra, saopštila je američka Komisija za bezbjednost potrošačkih proizvoda.

Medicinski radnici koji nisu bili na dužnosti su krenuli u akciju i pružili pomoć Perou dok su čekali da stigne hitna pomoć, rekli su zvaničnici.

Čitaj još:   DO KRAJA AVGUSTA, PAKLE VRUĆINE: Objavljena prognoza , 20 dana će sve GORJETI, evo kada počinju tropske vućine... (foto)

Međutim žena je umrla oko sat vremena kasnije u bolnici Tidelands Vakamav od povrede grudnog koša.

Federalna agencija procjenjuje da suncobrani povrede oko 3.000 ljudi svake godine.

Takođe, 2016. godine, Loti Mišel Belk (55) nastradala je zbog suncobrana na plaži koji se otkačio u Virdžinija Biču, zbog čega su američki senatori Tim Kejn i Mark Vorner zatražili od agencije za bezbjednost da preispita bezbjednosna pravila za suncobrane.

BONUS VIDEO: Woman Impaled By Beach Umbrella At Jersey Shore

IZVOR Mondo.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more