IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CETINJE TUGUJE: Dezinformacija da će biti proslave povodom godišnjice belvederskih protesta… (foto)

Grupa građana cetinja reaguje na navode koji se šire u javnosti povodom obilježavanja godišnjice belvederskih protesta 4. i 5. septembra proslavom…

CETINJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti petak, 02. IX… 10: 58… CETINJE TUGUJE: Dezinformacija da će biti proslave povodom godišnjice belvederskih protesta… (foto)

Cetinje tuguje zbog monstruoznog zločina u Medovini

Reagovanje Grupa građana Cetinja prenosimo u cjelosti:

“S obzirom na dezinformacije koje se šire o obilježavanju godišnjice belvederskih protesta, dužni smo obavijestiti javnost da na Cetinju neće biti nikakve proslave niti bilo kakvoga drugog obilježavanja godišnjice protesta na cetinjskim barikadama 4-5. septembra.

Mi smo ponosni na učinak koji su ti građanski protesti imali u političkome životu u Crnoj Gori i, za razliku od onih kojima su bitnije partijske kalkulacije, nikad nećemo odustati od vrijednosti koje smo toga dana branili.

Čitaj još:   Odnosom prema CPC- Abazović DRITAN potvrdio da se o vlasti u zemlji odlučuje van Crne Gore... (foto)

No, u danima kad Cetinje tuguje za našim sugrađanima– žrtvama monstruoznoga zločina u Medovini, ne možemo pristati ni na kakvo slavlje i okupljanje.

Nijesmo mi svetosavska sekta ni popovi Crkve Srbije da organizujemo veselja u danima kad nam sugrađani tuguju zbog gubitka svojih najbližih.

Vrijednosti belvederskoga protesta nosimo u srcu, ali ih ove godine iz pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju nećemo javno isticati.”

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more