IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 7. septembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez sreće u ljubavi, Bik pod lupom, Blizanci samuju, Rak se prepušta intuiciji, Lav u poslu odličan, Djevica pred ljubavnim izazovima, Vaga na kocki, prijatno popodne za Škorpije, nova bitka za Strijelca, Jarac nijemi posmatrač, Vodoliju vodi intuicija, Ribe osjećaju moć. Ovo je dnevni horskop za 07. septembar 2022. godine.

OVAN
Posao: Imate dovoljno dobar razlog da povjerujete jednom Raku. Poslovna mogućnost preko ove osobe je nešto što ste zapravo dugo očekivali.
Ljubav: Koliko su vam naklonjeni aspekti na polju posla toliko na polu ljubavi nisu baš. Možete presjeći agoniju koju osjećate već neko vrijeme.
Zdravlje: Problem sa kostima.

BIK
Posao: Isuviše vas posmatraju i mjere svaki vaš poslovni korak koji činite. Poslušajte savjet iskusnijih kolega i pokušajte da se dovoljno dobro informišete, kada su vaši zadaci u pitanju.
Ljubav: Niste se obradovali nečijem povratku. Neko je sa razlogom bio bivši i vi to dobro znate. Nećete ponavljati stare greške.
Zdravlje: Osjećate se dobro.

BLIZANCI
Posao: Imate utisak da se mnogo toga postiže u paru i svjesni ste situacije u kojoj ste se trenutno našli bez većeg razloga. Moraćete da se udružite sa jednim Jarcem.
Ljubav: Želite da se osamite i na vrijeme pokušate neke detalje kod sebe da dovedete u red. Ne želite da se još uvijek emotivno otvorite.
Zdravlje: Pazite se u saobraćaju…

RAK
Posao: Vas vodi jaka intuicija na poslovnom planu. Morate da ostanete dovoljno otvoreni za nešto sasvim novo ali po starom principu ili nešto što ste imali na umu da uradite od ranije.
Ljubav: Ukoliko se budete spremili na radikalnu promjenu morate iza te odluke da stojite malo duže. Ne očajavajte ukoliko se nešto posebno i ne desi.
Zdravlje: Pojačana nesanica.

LAV
Posao: Odličan poslovni potez kome se otvoreno postavljate već neko vrijeme dolazi i do kulminacije na tom polju u onoj mjeri u kojoj se osjeća poveća poslovna aktivnost.
Ljubav: Osjećate da ste se zaljubili. Ne možete da se otrgnete tom utisku i pokušavate da dominirate što vam se ne savjetuje u periodu pred nama.
Zdravlje: Pojačano lučenje hormona sreće.

Čitaj još:   Kolinda otvorila bazen, dvoje djece izneseno vani, pop sve blagoslovio...

DJEVICA
Posao: U poslu kojim se otvoreno sarađuje sa inostranim kolegama može da vam donese ozbiljniju sumu novca ali isto tako i pogrešan potez jako lošu reputaciju. Posavjetujte se sa svojim poslodavcem.
Ljubav: Sklonost flertu i alkoholu može da vam napravi mali problem. Postavite ss otmenije pred novim izazovima na polju ljubavi.
Zdravlje: Unosite dovoljno vitamina u svoj organizam

VAGA
Posao: Kockate se sa sopstvenim radnim mjestom. Ne trpite autoritet i ne želite da spuštate ispod svog nivoa. Možda potražite novi posao.
Ljubav: Osjećate se dobro u prisustvu Lava ili jedne Škorpije. Možete da budete skloni paralelnim vezama što vam se u suštini ne preporučuje.
Zdravlje: Više se bavite sportom.

ŠKORPIJA
Posao: Očekivanja koja ste imali od strane poslovnih partnera je ispunjeno. Imate i nove strategije i ideje koje vam znače u narednom periodu kroz polje finansija.
Ljubav: Možete se obradovati susretu dugogodišnjeg partnera, koga niste odavno vidjeli. Slijedi vam prijatno poslijepodne.
Zdravlje: Više odmarajte.

STRIJELAC
Posao: Slijedi vam nova bitka u toku današnjeg dana. Morate da se skoncentrišete na bitnije detalje u toku svog rada, kojim imate namjeru da protežirate u narednom periodu.
Ljubav: Više sa bavite svojim temama a partnera ostavljate po strani. Ne žalite se na nešto posebno koliko partner može biti dosta kivan na vaše ponašanje.
Zdravlje: Oslobodite se pritiska, više vježbajte…

JARAC
Posao: Osjećate se kao nijemi posmatrač i nemate namjeru da se otvarate na onom segmentu u smislu novih aktivnosti, ukoliko vam ta partija ne donosi ozbiljnu svotu novca.
Ljubav: Neko od ranije će biti opet u žiži vašeg interesovanja. Morate da se opredijelite što ranije oko toga da li ta osoba i dalje zavrjeđuje vašu pažnju.
Zdravlje: Osjećate se odlično.

Čitaj još:   METODIJE USTOLIČEN: U manastiru Đurđevi stupovi, prisutvovali Krivokapić, Bratić, Vukšić… (foto i video)

VODOLIJA
Posao: Vaša intuicija danas dobro radi, pa nećete praviti greške od ranije, kada su u pitanju nepovoljni uticaju konkurencije.
Ljubav: Volite da posjećujete mjesta zabave i u tom ambijentu se očekuje i vi da pronađete nekoga ko bi mogao da vam imponuje u svakom slučaju.
Zdravlje: Problem koji imate, konstantno se ponavlja. Prekinite taj krug.

RIBE
Posao: Osjećate veliku moć na mjestu gdje se nalazite i ne morate da se dezavuišete sitnim problemima. Postavite sebi malo jači cilj u poslovnom planu.
Ljubav: Ne želite da vas neko konstantno povrjeđuje, pa se nećete osjećati loše kao u posljednje vrijeme. Morate da budete dovoljno otvoreni pred novim izazovima, koji vam se postavljaju.
Zdravlje: Ukoliko ste pušač, smanjite konzumiranje cigareta neko vrijeme.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more