IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Popović- Konatar: “Dritan ili izbori”, Stop ucjenjivačima i političarima sa narativom “ja ili niko”… (foto, video)

Zamislite političko ludilo da se čovjek koji je smijenjen ponovo bira na istu funkciju sa koje je smijenjen. Ali zamislite tu političku logiku koja se zove dogovor, a glasi “ili Dritan ili izbori”…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti. vijesti- nedelja, 11. IX… 10: 18… Popović- Konataru: “Ili Dritan ili izbori”, Stop ucjenjivačima i političarima sa narativom “ja ili niko”… (foto, video)

SVAKAKO TREBA DA Zamislite političko ludilo da se čovjek koji je smijenjen ponovo bira na istu funkciju sa koje je smijenjen.

Zamislite tu političku logiku koja se zove dogovor, a glasi “ili Dritan ili izbori”, poručila je poslanica Demokrata Zdenka Popović u reagovanju na tvrdnje poslanika GP URA Miloša Konatara.

Funkcioner GP URA, ranije danas u izjavi za medije nakon održanog sastanka partija pobjednica izbora 20. avgusta 2020. kazao je da “Demokrate prave teren da se dogovor ne postigne”.

Čitaj još:   OPROSTI NAM RANJENA LJEPOTICE

Na političkoj sceni Crne Gore, smatra Popović, “riječ ucjena se očigledno piše Dritan Abazović”.

“Dosta je više ucjena Dritana Abazovića. Nećemo više da trpimo ucjenjivače, zato smo i ponudili da se u politici protiv ucjena borimo principima…

Stop ucjenjivačima. Stop političarima sa narativom “ja ili niko”. Nećemo ni funkciju predsjednika Vlade, ni funkciju predsjendika Skupštine, ali nećemo ni one koji ucjenama dolaze na te funkcije. Dogovor i principi, a ne ucjena”, zaključila je Zdenka Popović.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more