IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KOLIKO NOVCA TREBA ZA JEDAN DAN U KATARU: Navijač otkrio da je potrošio u jednom danu na Svjetskom prvenstvu džeparac od… (foto, video)

Kako bi se rashladio, Rob je kupio sladoled, a svoju je dnevnu trpezu završio s goveđim falafelom i evo da se zna. Koliko košta jedan dan u Kataru?

AL KHOR: Svijet, Sport, vijesti, petak 25- XI- 17: 24… KOLIKO NOVCA TREBA ZA JEDAN DAN U KATARU: Navijač otkrio da je potrošio u jednom danu na Svjetskom prvenstvu džeparac od… (foto, video)

Rob Dauli engleski je navijač koji se trenutno nalazi u Kataru, a na svom je TikTok profilu otkrio koliko je tačno potrošio u jednom danu na Svjetskom prvenstvu. Na utakmici Maroko- Hrvatska

Dan je započeo doručkom, a dva kroasana, flaša vode i milkšejk koštali su ga samo 6.70 BAM. Zatim je otišao gledati Maroko protiv Hrvatske na stadion “Al Bajt” u Al Koru, gdje je pojeo “preskupi” čizburger i popio flaš vode za ukupno 31.50 BAM, a flašu Coca-Cole platio je dodatnih 6.70 BAM.

Vožnja Uberom od 15 km koštala ga je 24.60 BAM, što mu je izgledalo kao “bagatela” u poređenju sa skupim čizburgerom.

Čitaj još:   JELENA Marković: Četnički vojvoda umislio da je Skupština njegova privatna prćija... (foto)

Pivo od 24.80 BAM i sladoled za 13.45 BAM

Navijač kaže da su ga dva piva koštala 49.90 BAM, odnosno jedno malo više od 24.80 BAM, što je smatrao još jednom “podvalom”.

BONUS VIDEO: Koliko novca treba za put u Katar? Pogledajte ko ide iz BiH!

Zatim je pojeo sendvič s pomfritom za 18 BAM, što mu je bilo “najbolje što je dotad pojeo tamo”. Kako bi se rashladio, Rob je kupio sladoled za 13.45 BAM, a svoju je dnevnu trpezu završio s goveđim falafelom za 6.70 BAM.

Koliko košta jedan dan u Kataru?

Prema svemu što je naveo, navijač je potrošio ukupno 158 maraka na hranu, piće i prijevoz. Ali, u cifru nije uračunata cijena smještaja i karti za utakmice, što je glavni razlog zašto je Rob zaključio da je boravak u Kataru “izuzetno skup.”

BONUS VIDEO: Sve što trebate znati o Svjetskom prvenstvu u Kataru | AJB Start

izvor iBalkan.net/ Hayat.ba

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more