IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JELENA Marković: Četnički vojvoda umislio da je Skupština njegova privatna prćija… (foto)

Četnički vojvoda umislio da je Skupština njegova privatna prćija, kazala je za Portal Analitika potpredsjednica Liberalne partije Jelena Marković povodom trobojke u kabinetu šefa parlamenta Andrije Mandića prilikom posjete srpkog mitropolita Joanikija Mićovića.

„Ovaj sluga Vučiča mora da se pridržava zvaničnog protokola, a ne da ga tumači u skladu sa njegovim i interesima druge države, na čijem se čelu nalazi posljednji evropski diktator i da taj susret obogaćuje nezvaničnim državnim simbolima“, poručila je Marković.

To je, ističe ona, jasno nepoštovanje zakona o državnim simbolima. 

„Četnik ga je dočekao za takozvanu “srpsku novu godinu” i to je svjesna i namjerna provokacija! Tražim od suverenističkih partija reaguju, i zatraže uklanjanja nezvaničnih simbola iz kabineta, i da se ovaj njegov čin jasno definiše kao provokacija i unosenje nemira i destabilizacije u Crne Gore, i da se jasno traži njegova odgovornost“, zaključila je JELENA Marković. 

izvor: analitika.me

Čitaj još:   JELENA Marković: Sad je trenutak za jedinstvo, da se upišemo onako kako su nam se đedovi i preci pisali... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more