IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ROŽAJE: Policija i dalje traga za Džejlanom Huremovićem, teško je ranio Elvira Kujovića… (foto) 

Nakon svađe potegao pištolj i ranio sugrađanina u centru Rožaja Elvirs Kujović...

ROŽAJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 30- XI- 00: 24… ROŽAJE: Policija i dalje traga za Džejlanom Huremovićem, teško je ranio Elvira Kujovića… (foto) 

Prema sazanju Portala Standard do pucnjave je došlo kada je Džejlan Huremović vatrenim oružjem sa više hitaca teško ranio Elvira Kujovića u predjelu stomaka, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Prema navodima očevidaca, pucnjavi je prethodila svađa između Huremovića i braće Kujović ispred ugostiteljskog objekta Prizrenac u Rožajama. Povrijeđni je odmah transportovan u Opštu bolnicu u Beranama.

Prema istim informacijama, policija traga za Džejlanom Huremovićem zbog sumnje da je u Ulici 30. septembra, nakon svađe sa Kujovićem i njegovim bratom M.Kujovićem, ispalio projektile u njihovom pravcu.

Iz Uprave policije je saopšteno da je do pucnjave došlo u jednom ugostiteljskom objektu.

“Nakon kraćeg verbalnog sukoba, kako se sumnja, Dž.H. je upotrebom vatrenog oružja oštećenom E.K. iz Rožaja nanio povrede u predjelu stomaka, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu”, saopšteno je iz policije.

Čitaj još:   ŠTA RADI TUŽILAŠTVO BiH: Studentice koje su veličale osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića uskoro bi mogle postati nedostupne bh. pravosuđu... (foto, video)

Nakon ukazane zdravstvene pomoći u rožajskom Domu zdravlja, ranjeni Kujović je hitno transportovan u Opštu bolnicu Berane.

Osumnjičeni Huremović je nakon ranjavanja sugrađanina bacio pištolj i pobjegao. Iz policije su saopštili da je pištolj pronađen.

“Sa daljim tokom preduzetih aktivnosti u odnosu na pomenuti događaj javnost će biti blagovremeno obaviještena”, zaključuju iz policije.

“Nakon kraćeg verbalnog sukoba, kako se sumnja, Dž.H. je upotrebom vatrenog oružja oštećenom E.K. iz Rožaja nanio povrede u predjelu stomaka, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu.E.K. je doveden na ukazivanje ljekarske pomoći u Opštu bolnicu Berane gdje je hospitalizovan, dok za Dž.H. policija intenzivno traga”, saopšteno je iz policije.

Takođe, prilikom napuštanja lica mjesta Dž.H. je od sebe odbacio vatreno oružje, pištolj, koji je pronađen.

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more