IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“IMA NAS”: Počelo okupljanje građana ispred Skupštine… (foto, video)

Kod Skupštine Crne Gore počelo je okupljanje građana koji će danas izraziti protest zbog glasanja izmjena Zakona o predsjedniku, kojima se, kako su ranije kazali, direktno podriva Ustav Crne Gore…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 12- XII- 22- 10: 21… “IMA NAS”: Počelo okupljanje građana ispred Skupštine… (foto, video)

Mirno i odlučno ćemo istrajavati u odbrani institucija, nema odustajanja od zahtjeva…

Organizatori su najavili da će kolonama automobila preplaviti Podgoricu kako bi poslali snažnu podršku da je danas dan D kada je riječ o normalnom funkcionisanju države, ustavnog poretka i pravnog sistema.

Kazali su da će protest trajati čitavog dana sve dok ne vide ishod glasanja Zakona o predsjedniku.

Pokret “IMA NAS” odlučan je u svojoj namjeri da istraje u odbrani institucija sve do ispunjavanja zahtjeva koje smo istakli, a koji kako smo imali prilike da vidimo prethodnih dana, u potpunosti korespondiraju sa stavovima naših evropskih partnera.

Čitaj još:   HANIJOTI: Srbin, upucao sina nakon svađe, pokušao da odbrani majku...

Naglašavaju da će današnji protest kao i svi prethodni i budući biti mirni, civilizovani i dostojanstveno, ali da će pokazati odlučnost i istrajavanje u odbrani ustavnog poretka.

“Pozivamo sve građane da prate naša uputstva i da ne nasijedaju na eventualne provokacije. Pobijedićemo odlučnošću, istrajnošću na civilizovan i pristojan način”, kazali su iz Pokreta. 

“Današnji protest, kao i svi prethodni i budući, biće mirni i civilizovani”

BONUS VIDEO: Ima nas 3, poslanica Socijaldemokratske partije, Draginja Vuksanović Stanković

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more