IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIHAILO Anđušić: Toliko se DF- u žuri da izoluje Crnu Goru da su se zabrojali…

“Pošto su u žurbi zaboravili da broje, podsjećam da rokovi teku od utorka kada je dostavljen materijal predsjedniku, što znači da rok za dostavljanje ukaza ističe u petak u ponoć”, napisao je Anđušić u objavi na Twitteru.

Toliko se žuri DF- u da izoluje Crnu Goru i blokira njen put ka EU, da su se čak i zabrojali, saopštio je Mihailo Anđušić, poslanik DPS u Skupštini Crne Gore.

– Pošto su u žurbi zaboravili da broje, podsjećam da rokovi teku od utorka kada je dostavljen materijal predsjedniku, što znači da rok za dostavljanje ukaza ističe u petak u ponoć. Pučisti iz DF-a, kao kolovođe antievropskog djelovanja, dodatno potvrđuju namjere i planove ovakvim “zabrojavanjem”, napisao je Anđušić na Tviteru.

Čitaj još:   MIHAILO Anđušić: RUDNIK UGLJA, najveće pljevaljsko preduzeće doživljava istorijski sunovrat... (foto)

Podsjećamo, ranije danas iz DF-a su saopštili da, predsjedniku države Milu Đukanoviću večeras u ponoć ističe rok da potpiše Izmjene i dopune zakona o Predsjedniku Crne Gore.

“Pučisti iz DF-a, kao kolovođe antievropskog djelovanja, dodatno potvrđuju namjere i planove ovakvim “zabrojavanjem”, naveo je Anđušić.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more