IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZAVRŠENA OBDUKCIJA: Policija i tužilaštvo utvrđuju uzrok smrti mladog poštara MILOŠA Stamatovića…

Više državno tužilaštvo u Podgorioci formiralo je predmet povodom pronalaska beživotnog tijela Danilovgrađanina Miloša Stamatovića (25), potvrđeno je portalu Pobjeda iz VDT- a…

U koritu rijeke Morače u naselju Botun juče pronađeno je tijelo Stamatovića, a nakon što je policija o tome obavijestila Više državno tužilaštvo, dežurni tužilac je izašao na lice mjesta i izvršio uviđaj u prisustvu vještaka medicinske struke– obducenta.

Tužiteljka Lepa Medenica je za portal Pobjeda kazala da su tokom uviđaja izuzeti tragovi koji su pronađeni na licu mjesta i koji će, po naredbi ovog tužilaštva, biti predmet vještačenja. 

Medenica je rekla da je obavljena i obdukcija, ali još nije dostavljen obdukcioni zapisnik.

– Tokom izviđaja, a u cilju utvrđivanja svih činjenica od značaja za rasvjetljavanje ovog događaja, preduzimaju se sve neophodne mjere i radnje, kako izuzimanje video materijala sa nadzornih kamera po pravcu kretanja, tako i vještačenje sadržine njegovog telefona, kao i prikupljanje obavještenja od većeg broja lica. Nakon prikupljenih svih podataka i dokaza, tužilaštvo će donijeti odluku u predmetu – zaključila je Medenica.

Čitaj još:   Poslanice PES- a zagovaraju, da bi trebalo usloviti BOŠNJAČKU stranku, da se distancira od saradnje sa DPS- om? (foto)

I iz Uprave police je saopšteno da, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici preduzimaju mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja uzroka smrti Stamatovića.

Prema njihovim riječima, na licu mjesta je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici izvršio uviđaj u prisustvu patologa, nakon čega je tijelo upućeno na obdukciju.

– Obdukcioni nalaz će biti upućen državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji rukovodi izviđajem. U toku su dalje policijsko – tužilačke mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojim je nastupila smrt M.S. – kazali su iz policije.

Po okončanju izviđajnih radnji javnost će biti blagovremeno informisana.

izvor: pobjeda.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more