IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PRESUDA- Krivična prijava protiv Vladimira Dimića zbog izazivanja nacionalne mržnje: Da PLATI 1900 eura i da se JAVNO IZVINI… (foto)

Vladimir Dimić iz Budve, koji je identifikovan kao osoba koja na kružnom toku urinira po autobuskom stajalištu i vrijeđa Cetinje i Cetinjane, uhapšen je danas priveden sudiji za prekršaje na Cetinju koji mu je odredio novčanu kaznu od 1900 eura, uslovnom kaznom zatvora dva mjeseca na godinu dana.

VLADIMIR Dimić je obavezan da se javno izvini i javno objavi odluke u štampanim medijima o sopstvenom trošku– saznaje Radio Cetinje.

Na Facebook-u je objavljen snimak Vladimira Dimića iz Budve koko urinira na javnom mjestu na Cetinju uz poruku:

“Evo vam ga montenegrini, pi*am vam se nasred Cetinja, Ostroga mi. Kako kažu komite: živjelo Cetinje… ja kažem – crklo dabogda”.

Prethodno, i Višti državni i Osnovni državni tužioci su se izjasnili da u postupcima Dimića nema elemenata krivičnog djela.

Čitaj još:   TUČA U NOVOM PAZARU...(VIDEO)

Cetinjska policija je prikupila informacije od Dimića i konstatovano je da u radnjama  postoje elementi prekršaja iz clana 7 (drsko i bestidno ponašanje) i člana 19 (vrijeđanje na osnovu licnog svojstva) Zakona o Javnom redu i miru te shodno tome Dimić je lišen slobode na osnovu Zakona o prekršajima.

izvor: RTV Cetinje

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more