IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRPSKI MEDIJI OPET LAPRDAJU: Danicu Crnogorčević veličaju- Izmenila! tekst crnogorske himne i pomenula srpski narod, pa…! (video)

Srpski mediji nikako nemaju iste arsine za sve. Dok je Jadranka Barjaktarevic blokirana, skandalozna… Danica Crnogorčević je popularna i nastupa na gotovo svim četničko- litijskim i državnim manifestacijama koje organizira SPC i u kojima se slave srpski porazi i poziva na osvetu.

Tako je i danas nakon sramno otpjevane Crnogorske HIMNE sa izmjenjenim tekstom ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici .

Naime, ona je numeru izvela nešto drugačijim tekstom koji govori o zajedničkoj junačkoj prošlosti i bratstvu Srbije i Crne Gore”, piše Blic.

”U izmenjenom tekstu koji je Danica pevala, nije bilo uvredljivih delova koji se tiču crnogorske nacije. Ona je između ostalog u izmenjenoj verziji otpevala “jedina si za slobodu ti ostala srpskom rodu”, piše Blic.

Čitaj još:   ALEK Barović: Zlo i naopako... (foto)

POSLANICA Demokratskog fronta Jelena Božović reagovala je na sramne i skandalozne napade dukljanskih medija u Crnoj Gori na Danicu Crnogorčević, zbog izvođenja pesme „Oj junaštva svijetla zoro“, na platou Hrama Hristovog Vaskrsenja na Badnje veče u Podgorici‘- pišu Novosti

izvor: blic.rs, novosti.rs….

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more