IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BEOGRAD- Vučićev “gost” sa terase pretio: Našao bih te u WC- u i izbušio! (foto, video)

Osuđeni silovatelj i “slučajni” gost sa terase na sjednici Narodne skupštine o Kosovu i Metohiji Sima Spasić prijetio je narodnom poslaniku Demokratske stranke Srđanu Milivojeviću da bi ga “izbušio”…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, subota, 04: 02-2023, 00: 24… BEOGRAD- Vučićev “gost” sa terase pretio: Našao bih te u WC- u i izbušio! (foto, video)

– Budi srećan što danas nisam bio na galeriji, jer bih te našao u WC-u i izbušio bih te i posrao po tikvi – glasi bizarna pretnja Spasića, koju je SMS porukom uputio Srđanu Milivojeviću.

Dokle ide mržnja SNS-ovaca i Spasića govori ova monstruozna pretnja. Zabrinjavajuće je i to što je Spasić osoba koja ne ume da se kontroliše, koja je već bila u zatvoru zbog silovanja i šišanja sopstvene žene, te ove pretnje treba uzeti kao obiljne.

Čitaj još:   ZIHNIJA JE ''BIO ČOVJEK BEZ MANE, MUČIO SE DA PREHRANI TROJE DJECE''- Tragična sudbina mladog kamiondžije u kog je juče autobus udario, pa BUKNUO U PLAMEN

BONUS VIDEO: VUČIĆ SUZAMA LEPIO TEPETE I PRED “LJUTOM OPOZICIJOM” BRANI KiM

Krajnje je vreme da vlast obuzda svoje glasnogovornike koji očito nemaju meru i ne prezaju ni od čega kako bi odbranili šefove.

Podsetimo, Spasić je juče bio “slučajni” gost predsednika Srbije Aleksandra Vučića na terasi Doma Narodne skupštine, ali je u jednom trenutku napravio haos, pa je izbačen.

BONUS VIDEO: Питања на која Вучић није одговорио – обраћање Милице Ђурђевић

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more