IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović, DANIJELA Đurović i DRITAN Abazović na iftaru  koji je organizovan u Rožajama… (foto, video)

“Kao što ramazanski post znači duhovni oporavak pojedinca, tako vjerujem da je i Crna Gora na dobrom putu moralnog oporavka”, naveo je u objavi JAKOV Milatović.

ROŽAJE: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 19: IV- 2023, 00: 44… JAKOV Milatović, DANIJELA Đurović i DRITAN Abazović na iftaru  koji je organizovan u Rožajama… (foto, video)

Novoimenovani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović zajedno sa predsjednicom Skupštine Danijelom Đurović i odlazećim premijerom Dritanom Abazovićem prisustvovao je iftaru koji je organizovan u Rožajama.

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam zajedno sa predsjednicom Skupštine Danijelom Đurović i predsjednikom Vlade Dritanom Abazovićem prisustvovao iftaru kod naših prijatelja iz Rožaja”, napisao je Milatović u objavi na Twitter- u.

Navodi da je ovo “poruka složne i zajedničke Crne Gore”.

“Kao što ramazanski post znači duhovni oporavak pojedinca, tako vjerujem da je i Crna Gora na dobrom putu moralnog oporavka”, naveo je u objavi JAKOV Milatović.

Čitaj još:   Profesor Đorđije Blažić: Ustav je jasan, bez novih izbora nema izbora novog premijera... (foto i video)

– Čast mi je što smo na jednom mestu, tokom svetog meseca Ramazana, okupili predsednika države Jakova Milatovića, predsednicu Skupštine Danijelu Đurović, ministre Dragoslava Šćekića i Filipa Adžića, poslanike Albina Ćemana, Suadu Zoronjić i brojne druge goste, kako bi bili  zajedno sa našim Rožajkama i Rožajcima- napisao je DRITAN Abazović.

izvor GRADSKI portal.me

Čitaj još:   "NIJE OVO SRBIJA": Premijer CRNE GORE položio vijenac, građani ga uklonili
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more