IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BUDVA: Blokadom kružnog toka, traže oslobađanje Mila Božovića… (foto, video)

Skupština Opštine Budva usvojila je glasovima 18 odbornika, inicijativu da se predsjedniku Opštine Milu Božoviću, koji je u pritvoru zbog sumnje za stvaranje kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, omogući da upravlja Opštinom, tako što će se on braniti sa slobode…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, petak, 21: IV- 2023, 19: 34… BUDVA: Blokadom kružnog toka, traže oslobađanje Mila Božovića… (foto, video)

Grupa građana koja je pokrenula inicijativu za omogućavanje Božoviću da se brani sa slobode organizuje protest na kružnom toku u Budvi.

Pod sloganom „Stop progonu Srba u Crnoj Gori“ na društvenim mrežama se pozivalo na protest uz poziv da Božović “mora biti oslobođen”, prenosi portal Jadran Budva.

Podsjećamo,  Apelacioni sud potvdio je odluku kojom je predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću određen pritvor do 30 dana nakon što je prošlog petka protiv njega donijeta naredba o pokretanju istrage za stvaranja kriminalne organizacije i šverca droge.

Takođe, Skupština Opštine Budva usvojila je danas, glasovima 18 odbornika, inicijativu da se predsjedniku Opštine Milu Božoviću, koji je u pritvoru zbog sumnje za stvaranje kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, omogući da upravlja Opštinom, tako što će se on braniti sa slobode.

Čitaj još:   ZDRAVLJE U ČAŠI, NAPITAK KOJI TREBA DA PIJU SVI PUŠAČI: Čisti PLUĆA, a ima samo 4 sastojka! (recept)

Božoviću je pritvor određen zbog opasnosti od bjekstva.

Božović je uhapšen prošlog četvrtka u porodičnoj kući u centru Budve, nakon čega su pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja izvršili pretres njegove kuće i kancelarije u Opštini Budva.

Pogledajte video koji su dostavili čitaoci Portala Antena M:

izvor Antena M.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more