IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRAMA NA NEBU! MAMA MIA! Putnici snimili dramatičan trenutak eksplozije motora na njihovom avionu tokom leta! (foto, video)

Avion je u tom trenutku protresla eksplozija i vidi se kako se trese u vazduhu prije nego što se snimak završi...

PUERTO VALJARTA: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 21: IV- 2023, 00: 34… DRAMA NA NEBU! MAMA MIA! Putnici snimili dramatičan trenutak eksplozije motora na njihovom avionu tokom leta! (foto, video)

Putnici su leteli ka Meksiku u dvomotornom Erbasu A320 kad je iznenada nastala drama. Desni motor aviona je eksplodirao šaljući plamen unatrag prema repu.

Piloti su prinudno sljeteli na aerodrom Puerto Valjarta gdje su putnici sačekali zamenski let…

BONUS VIDEO: Plane Engine Explodes During Flight

Prema protokolima koji su uspostavljeni za ovu vrstu situacije i kao mjera predostrožnosti, uz bezbjednost svih putnika kao prioritet, posada je nastavila sa vraćanjem aviona na međunarodni aerodrom Puerto Valjarta i uspešno sletela u 4.29 sati popodne bez ikakvih nezgoda…

Čitaj još:   ZAŠTO JE Doktorka Tatjana samo jedan od brojnijih zdravstvenih radnika koja je završila kao pacijent obolio od korone... (foto i video)

Poslije sletanja putnici su blagovremeno iskrcani i letjelica je odvedena na pregled i održavanje. Žalimo zbog neprijatnosti koje je ova okolnost možda izazvala i ponovo potvrđujemo našu posvećenost bezbjednosti na svakom od letova što je prioritet kompanije broj jedan- navodi se u saopštenju…

izvor Republika.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more