IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Zbog prijetnji Dr JEVTU Erakoviću uhapšen Željko Lečić, tereti se za ugrožavanje sigurnosti… (foto)

Po nalogu osnovnog državnog tužioca u Podgorici zbog sumnje da je napao i uputio prijetnje smrću poslaniku i potpredsjednik DPS- a Dr Jevtu Erakoviću uhapšen je Željko Lečić kojem se na teret stavlja ugrožavanje sigurnosti.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 23: IV- 2023, 18: 34… Zbog prijetnji Dr JEVTU Erakoviću uhapšen Željko Lečić, tereti se za ugrožavanje sigurnosti… (foto)

Dr JEVTO Eraković je danas objavio da je napadnut verbalno kao i da mu je poručeno da ”zato što je Crnogorac i u DPS da će umrijeti”. Na Tviteru je dodao da je prijavio slučaj.

“Napadnut sam danas verbalno, potom je nasilnik pokušao i fizički. Zato što sam Crnogorac i jer sam u DPS, poručeno mi je da ću umrijeti. Slučaj je prijavljen. Po mojoj prijavi za prijetnju smrću iz decembra 2022. nadležni nijesu prstom mrdnuli. Neka nova Crna Gora, nećemo se navikavati”, poručio je Eraković na Tviteru.

Čitaj još:   ANTAKYA- HATAY:- Nakon Gokhan Ugurlua (35), spašena i njegova 10- godišnja kćer 159 sati nakon zemljotresa... (foto, video)

izvor Standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more