IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS- Učenik snimio profesora kako koristi kokain: Na maturskoj večeri se bacao po podijumu… (foto)

Poslije sastanka sa direktorkom gimnazije, suočen sa njenim saznanjima, nastavnik je sam dao otkaz…

LJUBLJANA: Slovenija, Crna Hronika, Zanimljivosti, utorak, 25: IV- 2023, 00: 34…  UŽAS- Učenik snimio profesora kako koristi kokain: Na maturskoj večeri se bacao po podijumu… (foto)

Na snimku koji su objavili slovenački mediji, vidi se kako stariji muškarac u toaletu uživa kokain dok se čuje glasna muzika i buka pjesme učenika koji proslavljaju matursko veče, prenosi RTS.

Profesora snima učenik od kojeg se on i ne krije. Riječ je o nastavniku engleskog jezika, Australijancu, koji kao spoljni saradnik predaje engleski u gimnaziji u Bežigradu u Ljubljani.

Tačnije, predavao je, jer je sutradan, nakon sastanka sa direktorkom gimnazije, suočen sa njenim saznanjima, sam dao otkaz.

Čitaj još:   Ammar BORANČIĆ: Poslanik PES- a, pitomac MARKA Milačića, umislio da može da cijeni ko je u CG autohton ko nije... (foto, video)

On je na istoj zabavi snimljen kako nekontrolisano pleše i baca se po podijumu.

Direktorka je, prenose slovenački mediji, rekla da nije negirao to što je uradio, da se izvinio i rekao da ga je sramota.

Incident je još jednom izazvao polemike o visini plate za koju rade nastavnici, kao i eventualnim posebnim proverama prije zapošljavanja onih koji rade sa najosetljivijom populacijom– djecom…

izvor (Telegraf.rs)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more