IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ammar BORANČIĆ: Poslanik PES- a, pitomac MARKA Milačića, umislio da može da cijeni ko je u CG autohton ko nije… (foto, video)

“Šovinistička farsa u Skupštini CRNE GORE na vrhuncu”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 21, 01. 2024… 00: 22… Ammar BORANČIĆ: Poslanik PES- a, pitomac MARKA Milačića, umislio da može da cijeni ko je u CG autohton ko nije… (foto, video)

Šovinistička farsa u Skupštini na vrhuncu, poručio je na društvenoj mreži X potpredsjednik Liberalne partije Ammar Borančić. 

„Poslanik PES D. Dragović, pitomac M. Milačića, umislio da može da cijeni ko je u Crnoj Gori autohton, a ko nije i koliko ko osjeća državu svojom. Darko, u Crnoj Gori svi smo autohtoni i svoji na svome, mjesta nema jedino za takve ludačke i fašističke ideje“, poručio je Ammar Borančić.

Podsjetimo, poslanik Pokreta Evropa sad Darko Dragović je na jučerašnjoj sjednici Skupštine kazao da poslanik DPS- a Oskar Huter ne može imati istu emociju prema borbi predaka za slobodu Crne Gore kao, kako je rekao, autohtoni Crnogorci poput njega, Slavena Radunovića iz Nove srpske demokratije ili Borisa Mugoše iz Socijaldemokrata Crne Gore.

Čitaj još:   SARAJEVO: Zna se identitet policajca, koji je dilerima odavao službene tajne...
izvor Pobjeda.me
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more