IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KLANJANA DŽENAZA TRAGIČNO STRADALOM AMONU RAKIĆU: Suze i jecaji na poslednjem isptaćaju MLADOG REPREZENTATIVCA Bosne i Hegcegovine… (foto)

Danas je klanjana dženaza Amonu Rakiću, 24- godišnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovinu u hokeju koji je u nedjelju tragično stradao u saobraćajnoj nesreći.

SARAJEVO: BiH, Sport, vijesti, srijeda, 26: IV- 2023, 18: 34… KLANJANA DŽENAZA TRAGIČNO STRADALOM AMONU RAKIĆU: Suze i jecaji na poslednjem isptaćaju MLADOG REPREZENTATIVCA Bosne i Hegcegovine… (foto)

Amon je ukopan na mezarju Nišani– Jarčedoli, a veliki broj ljudi došao je na posljednji ispraćaj mladom Sarajliji.

Podsjećamo, nesreća se dogodila u blizini Hadžića, a Amon Rakić je upravljao motociklom. Rakić je godinama bio sastavni dio hokejaške reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Učestvovao je na raznim međunarodnim takmičenjima. Riječ je o uzornom sportisti. Mnogi stručnjaci su mu predviđali sjajnu karijeru u hokeju na ledu.

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ: “Prva sljedeća članica EU će biti Crna Gora, a Zapadni Balkan ...” (foto i video)

Amon Rakić (24), reprezentativac Bosne i Hercegovine u hokeju na ledu, je poginuo kod Hadžića u saobraćajnoj nesreći u nedjelju, 23. aprila, ukopan je danas u srijedu, 26. aprila na mezarju Nišani- Jarčedoli, u 17 sati.

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more