IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SALKO Zildžić: Građani trebaju okupirati Parlament FBiH i spriječiti samovlašće stranih i domaćih izdajnika… (foto, video)

Građani trebaju okupirati Parlament FBiH, ne dozvoliti samovlašće idiota i njemačkih i domaćih izdajnika, poručio je Zastupnik SDA Salko Zildžić…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 27: IV- 2023, 20: 34… SALKO Zildžić: Građani trebaju okupirati Parlament FBiH i spriječiti samovlašće stranih i domaćih izdajnika… (foto, video)

Kristian Šmit (Christian Schmidt), visoki predstavnik u Bosni i Hercegovini, danas je nametnutim odlukama suspendovao dijelove Ustava FBiH i omogućio formiranje Vlade FBiH bez glasa predstavnika Bošnjaka.

Zastupnik SDA Salko Zildžić pozvao je iva građane da okupiraju Parlament FBiH i vrijeđa Schmidta.

“Idiote, uvrieda za one razumom obdarene. Ovaj je fašistički bezobrazan, tako da je njemu idiot pohvala. Građani trebaju okupirati Parlament FBIH, ne dozvoliti samovlašće idiota i njemačkih i domaćih izdajnika”, naveo je Zildžić na Twitteru.

Čitaj još:   ALARM: Blizu 90.000 bh. građana, odreklo se vlastitog pasoša... (foto)

Podsjećamo, Schmidtovom odlukom naređeno je Parlamentu FBiH da sutra održi sjednicu i potvrdi Vladu FBiH, koju je predložila Lidija Bradara uz potpis Igora Stojanovića. 

Razlog za ovakve skandalozne izjave je to što bi Kristijan Šmit trebao deblokirati izbor Vlade Federacije BiH, kojim bi SDA trebala otići u opoziciju.

BONUS VIDEO: Obraćanje Christiana Schmidta povodom nametanja novih odluka u FBiH

IZVOR Hayat.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more