IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAJNOVIJI DETALJI AKCIJE HAPŠENJA MAKROA I PROSTITUTKI U SRBIJI! Novac dijelili na ravne časti, vodili i ”poslovne knjige” (foto, video)

U akciji kriminalističke policije u kojoj je jutros razbijena organizovana kriminalna grupa zbog sumnje da su vrbovali djevojke za prostituciju uhapšeni su Jovica D. (50), Danijel K. (64), Aleksandar S. (41), ali i tri žene Željana Š. (40), Bosiljka G. (30) i Darija M. (34).

Sumnja se da su oni, od septembra 2022. do maja 2023. godine, vrbovali ženske osobe da se bave prostitucijom, a potom iznajmljivali stanove na teritoriji Beograda u kojima su se one nalazile sa klijentima.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Jovica D., Danijel K. i Aleksandar S. pronalazili mušterije za Željanu Š., Bosiljku G. i Dariju M., ali i još najmanje sedam djevojaka.

– Navodno, uhapšeni muškarci su na društvenim mrežama pronalazili djevojke za prostituciju. Nakon toga bi im pružali fizičku zaštitu, pronalazili mušterije, ali i organizovali njihov prevoz do štek stanova gdje bi osumnjičene žene pružale seksualne usluge. Novac zarađen od prostitucije dijelili su po prethodnom dogovoru – navodi dobro obavješten izvor Informera.

Pripadnici ove kriminalne grupe uhapšeni su nakon višemjesečnog praćenja.

Čitaj još:   ŠOK I TUGA VELIKA: U 25. godini na ahiret preselio AHMED Karup, student Fakulteta za saobraćaj i komunikacije u Sarajevu... (foto)

– Dobrim operativnim radom, inspektori koji su radili na ovom slučaju, dobili su informacije da se u nekoliko iznajmljenih stanova u Beogradu djevojke podvode za novac. Oni su odmah provjerili te informacije, koje su se ispostavile kao tačne, a zatim organizovali praćenje koje je ubrzo rezultiralo hapšenjima – napominje on.

izvor: informer.rs

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more