IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DPS u koaliciji sa SD, LP i DUA: Pogledajte kako su podjeljene pozicije… (foto)

Na večerašnjoj sjednici Glavnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) gotovo jednoglasno, sa jednim uzdržanim glasom, odlučeno je da će na predstojećim parlamentarnim izborima nastupiti u koaliciji sa Socijaldemorkatskom partijom (SDP), Socijaldemokratama (SD), Liberalnom partijom (LP) i Demokratskom unijom Albanaca (DUA).

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosi, vijesti, subota, 13: V- 2023, 12: 44…  DPS u koaliciji sa SD, LP i DUA: Pogledajte kako su podjeljene pozicije… (foto)

Foto: DPS

Takođe je dogovoreno da 21 mandat, od ukupno 81, ide koalicionim partnerima. Odlučeno, da u prvoj četvrtini liste, SD- u pripadnu pozicije 6,13, 23, DUA će dobiti 15. poziciju, a Liberalna partija 24.

Prvi na listi biće v.d predsjednika DPS- a Danijel Živković, drugi je aktuelni poslanik DPS- a, Nikola Janović, a slijede Nermin Abdić (DPS) i predsjednica Alijanse žena DPS- a Drita Lola.

Čitaj još:   UŽAS U HARKOVU: Snimljen projektil dok pada na centralni trg, razoreno srce grada... (foto, video)

Na listi potom slijede Boris Mugoša iz SD- a, a iza njih su Aleksandra Vuković, Oskar Huter, Ivan Vuković, Jevto Erković i Abaz Dizdarević iz DPS- a, kao i predsjednica mladih DPS- a Sonja Milatović.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more