IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Vučićev miting 26. maja je skup nade samo za članove SNS, svi ostali su svoja nadanja ostavili u 2012. godini” (foto)

Dok predstavnici vlasti sitno odbrojavaju koliko je još ostalo do SNS mitinga 26. maja, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uvjerava da to neće biti skup protesta, skup ljutnje, da to ne smije biti skup mržnje, već skup nade.

Oni koji već danima protestvuju protiv nasilja u Srbiji uzvraćaju da je to možda samo skup nade za članove Srpske napredne stranke da će ostati na vlasti, ali da su svi ostali svoju nadu ostavili u 2012. godini kada je ova stranka došla na vlast.

Dodaju i da će to biti još jedan skup lažne nade, poput lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnog mira i stabilnosti i lažnog prosperiteta, jer nade više nema, ali bi nam sreća dobrodošla.

Ističu da je upravo ovaj režim od Srbije načinio duboko podjeljeno društvo u kome ne postoje čak ni jedinstvene porodične vrjednosti, a o moralnim, političkim i u krajnjem slučaju ljudskim da se ne govori.

Čitaj još:   "Kratka pamet Draška Stanivukovića, gradonačelnika Banje Luke" (foto)

„Pojam nada je takođe potpuno različit za „jedne“ i za „druge“. Više se ne dovodi u pitanje čemu se mogu nadati pomenute grupe, već se postavlja pitanja kako smo do ove tačke stigli nakon više od decenijske vlasti ovako dobrih, stručnih i skromnih slugu naroda?

Jednostavno. Korak, po korak. Preko Savamale, Boljevca, Jovanjice, Pećinaca pa sve do Ribnikara i Mladenovca. Pratili smo ‘znakove pored puta’, usmjeravani kao društvo preko rijalitija sa nacionalnih frekvencija i nadali se da se logičan slijed događaja neće desiti“, kaže za Danas Igor Avžner, stručnjak za medije i marketing.

izvor: danas.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more