IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI KRVAVOG ŠENLUČENJA NA SVADBI U PLJEVLJIMA: Djevojka upucana od RIKOŠETIRANOG METKA! Četiri osobe privedene… (foto)

Četiri lica su uz krivične prijave proslijeđena Osnovnom državnom tužilaštvu na dalju nadležnost, a kako nam je sinoć potvrđeno u tužilaštvu, radi se o F.Ć., G.Ć., S.O. i V.V.

U incidentu koji se juče dogodio na svadbenom veselju u Pljevljima ranjena je djevojka N.K., a policija je zbog toga privela četiri lica. Ta lica su uz krivične prijave sprovedena u Osnovno državno tužilaštvo na dalju nadležnost, a kako nam je sinoć potvrđeno u tužilaštvu, radi se o F.Ć., G.Ć., S.O. i V.V., koji su bili učesnici svadbenog veselja. P

rivedena lica biće saslušana u tužilaštvu vjerovatno tokom današnjeg dana, nakon čega će tužilac odlučiti da li će sudiji za istrage predložiti da im se odredi pritvor. Svi privedeni su stanovnici Pljevalja.

– Lica lišena slobode biće saslušana u okviru izviđaja i još uvjek im nije određen pritvor – kazala nam je kasno sinoć postupajuća tužiteljka Sanja Golubović.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Zid star preko 100 godina osvanuo sa ratnohuškačkim grafitom... (foto)

Kako smo juče nezvanično saznali, N.K. je ranjena dok se nalazila ispred kuće svojih komšija, gdje je bilo priređeno svadbeno veselje.

Metak, ili više hitaca, ispalio je neko od prisutnih u momentu kada su svatovi došli pred kuću. N.K. je pogođena u predjelu nogu i, kako nam je juče saopšteno u pljevaljskoj bolnici, njeno zdravstveno stanje je stabilno.

– Zadobila je povrede u predjelu obje natkoljenice. Radi se o prostrelnim ranama.

izvor: SB

LION: Rudar sezonu počine s crno- bijelim u dvomeču s Partizanom…

ŽREB U LIONU: Partizanova sezona opet počinje u Crnoj Gori... Rudar Read more

PLJEVLJA: Partizan opravdao ulogu favorita protiv Rudara, grad rudara zakinut…

Grad rudara PLJEVLJA su zakinuta samom cinjenicom da nisu mogli Read more