IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Danas više sunca, sutra i do 20 stešeni C, prognozu za narednih nekoliko dana je… (foto)

Danas će preovladavati sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. Vjetar će puhati slab do umjeren jugozapadni, uglavnom u Hercegovini…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, subota, 27, 04. 2024… 08: 22… STIŽE NOVA PROMJENA VREMENA: Danas više sunca, sutra i do 20 stešeni C, prognozu za narednih nekoliko dana je… (foto)

Poslije podne su mogući rijetki i slabi lokalni pljuskovi. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne, veći dio dana, sjeverni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 10 stepeni, na jugu do 13, a dnevna od 17 do 23 stepena Celzijusa.

Sutra, sunčano. Vjetar slab u sjevernim područjima Bosne sjeverni i sjeverozapadni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni, a dnevna od 20 do 26 Celzijusa.

Čitaj još:   SREBRENICA: Ramazan u doba koronavirusa, iftari starijim osobama... (foto)

U ponedjeljak, sunčano. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16 stepeni, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 29 stepena Celzijusa.

U utorak sunčano. Vjetar slab istočni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 22 do 28 °C.

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more