IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ESAD Rastoder: ERVINA Ibrahimovića za premijera CRNE GORE… (foto)

Po svim novonastalim miješanjem karata o novoj vladi i novog premijera uz sve kombinacije po njemu najviše šanse da bude premijer ima Ibrahimović koji jedini ima ugleda da sastavi stabilnu vladu koja će ispuniti sve zahtjeve Crne Gore i koji će izdržati do kraja mandata.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. VI. 2022… 13: 38… ESAD Rastoder: ERVINA Ibrahimovića za premijera CRNE GORE… (foto)

Predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD- u Esad Rastoder smatra da bi novi premijer Crne Gore trebalo da bude lider Bošnjačke stranke BS Ervin Ibrahimović.

“Ibrahimović za premijera. Kao što znamo izbori su završeni u Crnoj Gori po ocjeni evropskih posmatrača fer i demokratski. No završetkom izbora naše muke u Crnoj Gori tek počinju, slaba izlaznost, stagnacija svih partija osim BS, dovela je u tešku situaciju sve one koji misle da mogu zamotati klupče zvano vlada i sastaviti vladu u predviđenom roku…

Po svim kombinacijama vrlo je teško doći do stabilne većine i sastaviti vladu koja može završiti započete reforme i približavanje Crne Gore Evropskoj uniji”, ocijenio je Rastoder.

Čitaj još:   VIC DANA Mujo i kilo bureka... (foto, video)

Prema njegovim riječima po svim novonastalim miješanjem karata o novoj vladi i novog premijera uz sve kombinacije po njemu najviše šanse da bude premijer ima Ibrahimović koji jedini ima ugleda da sastavi stabilnu vladu koja će ispuniti sve zahtjeve Crne Gore i koji će izdržati do kraja mandata.

“Ubijeđen sam da bilo koga Ibrahimović pozove u vladu svi bi pristali. Znam on jedini može završiti ovaj posao. Milojko Spajić nema kapaciteta iako je ES osvila najviše mandata da sastavi novu vladu. Zato predlažem za premijera Ibrahimovića, koji bi uz pomoć BS, ES, DPS, SNP i manjina imao 57 poslanika u Skupštini Crne Gore”, zaključio je ESAD Rastoder.

IZVOR CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more