IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TREBA IZDRŽITE SAMO JOŠ MALO: Nestabilno sa sunčanim intervalima i kišom, očekuje se razvedravanje i stabilizacija vremena… (foto)

U srijedu se u veći dio dana očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada će uvjetovati kišu i pljuskove…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 26. VI. 2022… 11: 38… TREBA IZDRŽITE SAMO JOŠ MALO: Nestabilno sa sunčanim intervalima i kišom, očekuje se razvedravanje i stabilizacija vremena… (foto)

Narednih dana u Regionu Juga Evrope očekuje se nestabilno vrijeme sa kišom i temperaturama do 34 stepena Celzijusa.

“Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, uz nešto više oblaka, ponegdje na istoku može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30, na jugu zemlje do 32 stepena”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

ponedjeljak, 26.06.2023. godine
Biometeorološke prilike biće ugodnije, naročito u prvom dijelu dana, uz više svježine i umjereno sjeverno strujanje. Sa poslijepodnevnim satima, osjet sparine mogao bi se pojačati, stoga je poželjno ne izlagati se pretjeranim aktivnostima. Također, preporučljivo je slojevito se odjenuti i izbjegavati duže zadržavanje na suncu, obzirom na prognozirane visoke vrijednosti UV indeksa.

Čitaj još:   IVAN Vuković: Insistiraćemo na utvrđivanju odgovornosti za stanje u bezbjednosnom sektoru... (foto)

U utorak se u Bosni i Hercegovini veći dio dana očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Tokom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Jutarnja temperatura zraka većinom između deset i 16, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stepena.

U Bosni i Hercegovini u srijedu veći dio dana očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom noći na srijedu jače naoblačenje sa sjeverozapada u Bosni će uvjetovati kišu i pljuskove. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 27, na jugu zemlje do 31 stepen.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 30, na jugu zemlje do 33 stepena.

Čitaj još:   ZEMLJE KOJE IMAJU NAJMANJE UMRLIH OD KONONAVIRUSA: Evo kako im to uspjeva... (foto)

izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more