IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović zaprijetio na Tviteru… (foto, video)

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović upravo je na Tviteru objavio znakovitu poruku. “Zapamtite ime i prezime bilo koje osobe koju sam doveo u vezu sa kriminalom: ili je procesuirana ili će biti procesuiran”, naveo je DRITAN Abazović. 

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 04. VII. 2022… 00: 58… DRITAN Abazović zaprijetio na Tviteru… (foto, video)

Abazovićeva poruka da tužilaštvo treba naknadno da utvrdi vjerodostojnost falsifikovanih transkripta, na osnovu kojih je on prethodno lansirao aferu, ispisao optužnicu u javnosti i presudio, je licemjerna i bezobrazna, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

“U svom revanšističkom pohodu, čiji je krajnji cilj da se zadrži na vlasti, i sebe prikaže kao ugroženog borca protiv kriminala, Abazović zaboravlja da ga činjenice demantuju, jer je mnogo bliži imidžu osobe povezane sa kriminalcima. Čak toliko bliskog i intimnog sa škaljarskim kriminalnim klanom da ga od milošte zovu „brat Abaz“”, ističu iz DPS- a.

Čitaj još:   SARAJEVO- Ambasada Turske u BiH: Obilježena 84. godišnjica smrti Mustafe Kemala Ataturka... (foto, video)

Svakome je jasno, smatraju u DPS- u, da gdje je Abazović tu je i kriminal: šverc cigareta, kadriranje škaljaraca u bezbjednosnom sektoru kojim je, kažu, on upravljao, rašireno korišćenje kriptovanih telefona kojim su se služili on i njegovi saradnici i niz drugih nepočinstava, raskrinkavaju umišljenog borca protiv kriminala.

“Današnjim pokušajem da etiketira novinare i medije, samo zato što nema odgovor na pitanje zašto zloupotrijebljava Vijeće za nacionalnu bezbjednost i institucije, u maniru je najgorih autokrata. Arogancija koju pokazuje prema medijima koji ne sarađuju sa njim u pokušaju lansiranja ove afere, neće mu pomoći da izbjegne veoma logična pitanja o svojim očiglednim vezama sa kriminalnim strukturama, kojima služi sa pozicije koju već godinu dana uzurpira”, zaključuju iz DPS-a.

izvor M portal.me

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   VIC DANA OD KOGA ĆETE PONOVO PUĆI OD SMIJEHA: Đetić nazvao Vakulu da ga pita do kada će padati dosadna kiša, a onda– urnebes… (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more