IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović u zvaničnoj posjeti Beogradu i SEBIJI… (foto, video)

JAKOV Milatović će tokom posjete Beogradu Vučiću pokloniti malu statuu Petra Petrovića II Njegoša– vladike crnogorskog i jednog od naših najvećih pjesnika i filozofa flašu vrhunskog crnog vina Plantaža 13. jul…

PODGORICA- BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 09. VII. 2022… 10: 38… JAKOV Milatović u zvaničnoj posjeti Beogradu i SRBIJI… (foto, video)

Kako je saopšteno iz Službe za informisanje predsjednika, Milatović će se sastati sa predsjednicima Srbije Aleksandrom Vučićem i Narodne skupštine Vladimirom Orlićem

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je od danasu dvodnevnoj zvaničnoj posjeti Srbiji. On će u Beogradu razgovarati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Iz Kabineta Milatovića je saopšteno da je predviđeno da Milatović u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

Čitaj još:   Srbija i Hrvatska ne poštuju državu BiH: Više stotina osumnjičenih i optuženih za ratne zločine skrivaju... (foto)

U čast Milatovića, Ambasada Crne Gore prirediće i svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Foto: CdM
Foto: CdM

Posjeta Predsjednika Milatovića Srbiji, kako je ranije i najavio, prva je nakon zvaničnih posjeta Briselu i institucijama Evropske unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje.

CdM je juče objavio da će Milatović će tokom posjete Beogradu Vučiću pokloniti malu statuu Petra Petrovića II Njegoša– vladike crnogorskog i jednog od naših najvećih pjesnika i filozofa flašu vrhunskog crnog vina Plantaža 13. jul.

BONUS VIDEO: Predsjednik Milatović o zvaničnoj posjeti Srbiji

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more