IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KENANA Strujić- Harbić: MVP da objasni zašto Crna Gora nije podržala Rezoluciju kojom se osuđuje paljenje Kur’ana u Švedskoj… (foto)

Spaljivanje muslimanske svete knjige ili svete knjige bilo koje druge vjere, za osudu je i to ne može biti nikakva sloboda izražavanja, već odraz mržnje, nepoštovanja i varvarizma, poručila je Kenana Strujić Harbić, poslanica Bošnjačke stranke.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 13. VII. 2022… 20: 38… KENANA Strujić- Harbić: MVP da objasni zašto Crna Gora nije podržala Rezoluciju kojom se osuđuje paljenje Kur’ana u Švedskoj… (foto)

Odluka predstavnika Crne Gore pri UN, da ne podrži Rezoluciju o vjerskoj mržnji koju je predložio Pakistan nakon spaljivanja Kur’ana u Švedskoj, nije odraz realnog sagledavanja aktuelnog trenutka u kojem živimo.

Spaljivanje muslimanske svete knjige ili svete knjige bilo koje druge vjere, za osudu je i to ne može biti nikakva sloboda izražavanja, već odraz mržnje, nepoštovanja i varvarizma, poručila je Kenana Strujić Harbić, poslanica Bošnjačke stranke

Čitaj još:   Krivokapić: NISAM PODRŽAO REZOLUCIJU O GENOCIDU U SREBRENICI???

“Crna Gora, kao zemlja koja baštini vrijednosti jednakosti, ravnopravnosti, multietničkog sklada, mora biti među prvima u redu, kada je riječ o podršci ovakvim i sličnim rezolucijama. Zato smo iznenađeni glasanjem predstavnika Crne Gore pri UN, i očekujemo da Ministarstvo vanjskih poslova saopšti detaljno obrazloženje ovakvog stava”, kazala je KENANA Strujić Harbić.

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more