IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS na putu Rožaje- Berane: Blizu hotela Wahels poginula jedna osoba, vozač udario pješaka pa pobjegao, policija traga za njim… (foto)

,Za vozačem ovog vozila se intezivno traga i mole se građani ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u cilju identifikacije istog da je saopšte direktno tužilaštvu ili službenicima Uprave policije-OB Rožaje”, ističe se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva…

ROŽAJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 27. VII. 2022… 12: 25… UŽAS na putu Rožaje- Berane: Blizu hotela Wahels poginula jedna osoba, vozač udario pješaka pa pobjegao, policija traga za njim… (foto)

Na magistralnom putu Rožaje-Berane, u neposrednoj blizini hotela Wahels u Rožajama, sinoć oko 23 sata dogodila se saobraćaja nesreća u kojoj je poginuo M.M. (62).

“Do nezgode je došlo kada se za sada nepoznati vozač vozilom kretao iz pravca Rožaja u pravcu Berana, kojom prilikom je udario u pješaka M.M., a zatim pobjegao sa lica mjesta.

Za vozačem ovog vozila se intezivno traga i mole se građani ukoliko imaju bilo kakvu informaciju u cilju identifikacije istog da je saopšte direktno tužilaštvu ili službenicima Uprave policije-OB Rožaje”, ističe se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva.

Čitaj još:   MILO ĐUKANOVIĆ UPOZORIO: "Zaštiti region od malignog uticaja trećih strana!"

U saopštenju se navodi i da je uviđaj saobraćajne nesreće obavio rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Rožajama Aldin Kalač, uz učešće vještaka saobraćajne struke Muja Nurkovića i ovlašćenih službenika Uprave policije -OB Rožaje.

Naredbom je određen pregled i obdukcija preminulog lica od strane vještaka za sudsku medicinu.

izvor Antena M

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more