IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

JAKOV Milatović o mandataru za sastav nove Vlade CRNE GORE: Sutra sa Spajićem i Živkovićem, u utorak sa Mandićem, Kneževićem, Bečićem… (foto, video)

Jakov Milatović sjutra na Cetinju počinje konsultacije o mandataru za sastav nove Vlade…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 30. VII. 2022… 11: 15… JAKOV Milatović o mandataru za sastav nove Vlade CRNE GORE: Sutra sa Spajićem i Živkovićem, u utorak sa Mandićem, Kneževićem, Bečićem… (foto, video)

Kako je CdM ranije objavio kod Milatovića je prvi na konslutacije pozvan Pokret Evopa sad, odnosno lider partije i poitencijalni mandatar Milojko Spajić.

Istog dana, Milatović je planirao konsultacije i sa Demokratskom partijom socijalista. Partiju će u konsultacijama predstavljati v.d. predsjednik te partije i nosioc liste koalicije Zajedno Danijel Živković.

Prema saznanjima CdM- a, u utorak će predsjednik konsultacije obaviti da predstavnicima koalicije Za budućnost Crne Gore, odnosno liderima ZBCG Andrijom Mandićem i Milanom Kneževićem.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 22. oktobar 2020. godine...

Konsultacije u utorak Milatović ima i sa Demokratama i liderom te partije i nosiocem liste “Hrabro se broji” Aleksom Bečićem.

Za 1. avgust, predajednik je konsultacije zakazao i sa Bošnjačkom strankom i liderom te partije Ervinom Ibrahimovićem.

Prema saznanjima CdM- a, Socijaldemokrate su na konsultacije kod Milatovića pozvane 2. avgusta. (M.D.)

BONUS VIDEO: Jakov Milatović u dijalogu sa čelnicima stranaka, nisu došli predstavnici prosrpske koalicije

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more