IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ZORAN Vulević: Atentat na Dritana? IQ je čudo! (foto, video)

Živio nam Dritane Abazoviću sto godina i da ti ne fali dlaka s glave! Trebaćeš nam ucijelo kad dođe dan za naplatu tvojih fantazmagoričnih postupaka, sudbonosnih za Crnu Goru i njen opstanak kao suverene, građanske i sekularne države…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti , vijesti, srijeda, 09. VIII. 2023… 14: 15… ZORAN Vulević: Atentat na Dritana? IQ je čudo! (foto, video)

Čuš izvršiti atentat na Dritana, pa nemojte me zajebavati!  Baš se slatko izasmijah, prvi put na pomen  ovog fantazmagoričnog političara. Jer, po mom mišljenju,  brojne, nestvarne odluke koje je donio, naročita ona vezana za potpisivanje Temeljnog ugovora, čine ga takvim, odnosno nadrealnim, u mojoj predstavi o njemu.

Za Antenu M piše: Zoran Vulević

Pročitah sjajan tekst Antene M u vezi „Dritanovih kočnica“ koji me pogura da nešto kratko i sam kažem na tu temu. Jer, inače, sam namjeravao.

Zaista bi bilo više nego komično da neko i pomisli, a ne pokuša da fizički ugrozi „tehničkog premijera“, kako ga neopravdano zovu. Neopravdano zbog niza veoma važnih odluka koje je smijenjena Vlada donijela  i dužine njenog trajanja. A ako bi se tako nešto, ne daj Bože, ipak dogodilo, morao bi da to bude imalac baš one pameti kakvu, po mišljenju „odlazećeg“ premijera ima većina stanovnika Crne Gore. Neka teška naivčina ili neznavena budaletina.

Čitaj još:   ŠTA SRBI MOGU DA NAUĆE OD KOMŠIJA BOSANACA... (foto i video)

Danas, u više nego zabrinjavajućoj eroziji morala, i opštoj besparici, možda bi se mogao i pronaći neko ko bi, tobože, napao premijera. Naravno, samo da bi se priredila predstava za onaj dio naroda za koji se vjeruje da ne bi posumnjao u istinitost tog čina. Jer IQ je čudo!  

Što je više onih s nižim !Q u jednom narodu, lakše je vladati onima koji  vlast, prije svega, doživljavaju kao priliku za ostvarenje ličnih interesa. Čiji je upravo cilj, zaglupljivati građane, a ne ih prosvjećivati.

Za tu rabotu su kod nas posebno zaduženi predstavnici SPC, veoma revnosni u obavljanju postavljenih zadataka. Zato su svoje ingerencije i nadzor tako nadmoćno prenijeli i na svjetovnu vlast.

A bilo je i slučajeva, znate to već, da ljudi sami sebe ranjavaju iz vatrenog oružja, na primjer. Iz nekog, za njih „korisnog“ razloga. Bivalo je, kažem, bivalo je i toga. Mada, u takvu mogućnost, daleko manje vjerujem, nego u onu prethodnu.

Živio nam Dritane Abazoviću sto godina i da ti ne fali dlaka s glave! Trebaćeš nam ucijelo kad dođe dan za naplatu tvojih fantazmagoričnih postupaka, sudbonosnih za Crnu Goru i njen opstanak kao suverene, građanske i sekularne države. Zato i smatram da tebi ni obavezna pratnja nije potrebna.

Čitaj još:   BIJELI HLJEB: NE MORATE da ga se odričete, treba samo da znate trik...

izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more