IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DETALJI iz života MUČKI UBIJENE NIZAME U GRADAČCU: Nikome nije jasno zašto se zaljubila u MONSTRUMA… (foto, video)

Komšije Nizame Hećimović ispričale su kako je tragično ubijena žena ušla u vezu sa Sulejmanovićem. Kaže, da su se dugo zabavljali, da joj je pomagao u svim poslovima, a da je kruna njihove iskrene ljubavi bio brak, potom i dijete koje su dobili. Odnos Nermina prema supruzi se zahladio, ali kako ga opisuje “ne zna šta se dogodilo”.  

– Nizama je bila duša od žene. Jako lijepo vaspitana, uredna. Uvjek bi pozdravila svakoga koga sretne. Nije se družila ni sa kim na ulici. Izađe u dvorište sa bebom, ode kod svojih autom. Prije nego je ostala trudna radila je u fabrici tekstila…

Baš je govorila kako ne zna ko će joj čuvati bebu kada bude morala da ide da opet na posao. Nikad mi baš nije jasno kako se ona u njega zaljubila. Bila je hrabra kao i on izgleda. Zabavljali su se dugo, dolazila je tu godinama. Odjednom kažu, uze će se. Ubrzo je i rodila, prošle godine- počinje priču komšinica za 24sata.

Ona dodaje da je djevojčica rođena u srećnom braku, nekad srećnog para, ali i da,  na žalost od ranog detinjstva ima problem sa okom.

– Mala je lijepa kao lutka, buckava, kao i on kad je bio mali. Imala je nešto na oku pa ju je Nizama vodila u bolnicu u Tursku na lečenje. Nermin je cijelu kuću sredio, sve novo kupio kad je Nizama ostala trudna. Bio je srećan zbog djeteta. Pomagao joj je dok je bio kod kuće. Šta se odjednom poremetilo, ne znam…– nastavlja komšinica dodajući kako nikad nije čula za neku svađu ili tuču.

Čitaj još:   Gradačac: NERMINOV TELEFON POSLAT U NJEMAČKU, krije misteriozne poruke i mejlove... (foto)

Kako kaže niko nije znao šta se dešava iza četiri zida, i kakav je njihov međusobni odnos, kaže da se o tome nije pričalo. Komšinica je Sulejmanovića zadnji put vidjela u četvrtak uveče, kada je izašao pred kuću, i sjeo na stolicu.

Nešto je naslućivalo da razdor među supružnicima postoji, a iz scene koju je pričala možemo vidjeti da je Sulejmanovića bilo briga za njegovu suprugu.  

 Vidim, nema Nizaminog auta, jer ona auto parkirala kod mene u dvorištu.
Pitam ga: “Nerko, gdje ti je Nizama, kapija mi je otvorena stalno, ako ona neće doći da je zatvorim’. On samo dobaci: ‘Kako hoćeš
’ – zaključuje komšinica. 

BONUS VIDEO: “UBIO JE ON ŽIVOT U NJOJ I RANIJE!” Riječi sestre ubijene žene iz Gradačca cepaju srce…

Čitaj još:   SNIMAK KAKO SU ČETNICI ODGOJILI SVOJ PODMLADAK I INSTALIRALI GA U INSTITUCIJE BiH: Mladi pripadnik Oružanih snaga BiH pjeva ČETNIČKE pjesme... (video)

izvor: republika.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more