IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SERGEJ Trifunović nakon privođenja: “Nikada više neću doći u Split”… (foto)

SERGEJ Trifunović na splitskoj plaži Kaštelet bio sa njemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posjetiocima plaže, zbog čega je prijavljen policiji. Kada su se pojavili organi reda, Trifunović ih je navodno vrijeđao, a potom je priveden…

SPLIT: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, subota, 09. IX. 2023… 11: 58… SERGEJ Trifunović nakon privođenja: “Nikada više neću doći u Split”… (foto)

GLUMAC Sergej Trifunović jučer je priveden na Općinski prekršajni sud u Splitu. Policija je stigla na plažu Kaštelet nakon dojave da Trifunović drži bez nadzora svog njemačkog ovčara, a prema pisanju Dalmatinskog portala, glumca su uhitili zbog vrijeđanja policije.

Ponovno ima poruku za Ivoševića

Sergej se ponovno oglasio na svojim društvenim mrežama i rekao da više nikada neće doći u Split.

Čitaj još:   Vučić: "Hvala ti, brate Turčine"i pozvao Erdogana...

“Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split”, napisao je Sergej sinoć na Instagramu.

“Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo”, dodao je Sergej.
Nije vidio znak zabrane za pse

Podsjetimo, Sergej je jučer snimljen kako izlazi sa suda u pratnji braniteljice Ivanke Šamije i vidno uzrujan pokazuje znak zabrane za pse. Kazao je da splitski policajci tvrde da se vidi, on, pak, kaže da ga nije vidio. Imao je i pitanje za splitskog dogradonačelnika.

“Ivoševiću, vidi li se ovo?” pitao je Trifunović, koji je zbog dva prekršaja kažnjen s 500 eura, a mora platiti i troškove postupka u visini od 50 eura. I on i policija odrekli su se žalbe.

izvor index.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more