IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŠKE RIJEČI: Zamalo tuča između ministra policije FILIPA Adžića i SRĐANA Kekovića… (foto, video)

Kako je ranije saopštio Igor Rmandić, predsjednik Nezavisnog sindikata policije, danas se ispred zgrade Ministarstva unutrašnjih poslova održava protest.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 20. IX. 2023… 14: 58… TEŠKE RIJEČI: Zamalo tuča između ministra policije FILIPA Adžića i SRĐANA Kekovića… (foto, video)

Ministar Unutrašnjih poslova Filip Adžić se zatekao kod lica koja prostestvuju, nakon čega je nastao verbalni sukob.

-Imate li reprezentativnost, nemate…Vlada Crne Gore na moju inicijativu, da dobiju svi zaposleni. Tačno je, viđećete kad bude raspodjela.

Razbijeni ste danas u paramparčad. Broj okupljenih koji se pojavio govori o vašim argumentima. Duplo veće plate nego što ste imali, milion i osamsto hiljada eura za rješavanje stambenih pitanja u naredne tri godine.

Rade vam se zgrade u Baru, Podgoricu, radiće se u Kolašinu. Danas ste pokazali svu svoju snagu. Drago mi je da obmanama smanjujete svoju podršku ljudi koji su vas iskreno podržavali- kazao je Adžić predstavniku okupljenih koji protestvuju.

Čitaj još:   Nikola Šešelj, sin lidera SRS: Naučio da brutalno PRIJETI I VRIJĐA...

Zatim je neko od njih dobacio ministru kada je krenuo da ide: “Što pobježe”. Nakon toga se ministar vratio a neko od okupljenih ga je vrijeđao, prenosi Dan…

BONUS VIDEO: Protest Nezavisnog sindikata policije – razgovor sa ministrom Adžićem ( Video: Dan: Ivan Petrović)

izvor Kodex.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more