IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DANIJEL Živković- ANŽEJ Frangeš: Podrška Slovenije EU integracijama Crne Gore… (foto)

V.d. predsjednika DPS- a Danijel Živković sastao se sa specijalnim izaslanikom Slovenije za Zapadni Balkan Anžejem Frangešom, koji boravi u Crnoj Gori i tom prilikom je potvrđena posvećenost Slovenije da bilateralno i unutar Evropske unije, nastavi da afirmiše politiku proširenja i pruža ekspertsku i političku podršku evropskim integracijama naše zemlje i ZB…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, četvrak, 21. IX. 2023… 14: 38… DANIJEL Živković- ANŽEJ Frangeš: Podrška Slovenije EU integracijama Crne Gore… (foto)

Izvor: DPS

Živković je pozdravio posvećenost Slovenije evropskoj perspektivi Crne Gore i Zapadnog Balkana.

“Akcentujući ulogu i značaj buduće Vlade koja Crnu Goru treba da približi Evropskoj uniji i ojača socio-ekonomski status građana, Živković je istakao da nijedna Vlada bez DPS- a ne može biti ni stabilna ni jaka, ni dovoljno odgovorna u pogledu isporučivanja rezultata građanima, kao i ispunjavanja obaveza na evropskom putu Crne Gore”, saopšteno je iz DPS- a.

Čitaj još:   JOŠ JEDAN GRAD U BIH NA IZDISAJU: Zatvorena pekara, ćevabdžinica, butik, ali ni to nije sve... (foto, video)

Sastanku je prisustvovala i ambasadorka Slovenije u Crnoj Gori Bernanda Gradišnik…

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more