IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ANDRIJA Nikolić: JAKOV Milatović izmislio platformu u namjeri da MILOJKA Spajića stavi pod kontrolu… (foto)

Nudeći političkim partijama takozvanu političku platformu za evropsku budućnost, predsjednik Crne Gore Jakov Milatović je napustio svoje ustavne nadležnosti i preuzeo ingerencije koje pripadaju mandataru i premijeru, kazao je član Predsjedništva DPS- a i poslanik Andrija Nikolić…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, srijeda, 04. 10. 2023… 00: 48… ANDRIJA Nikolić: JAKOV Milatović izmislio platformu u namjeri da MILOJKA Spajića stavi pod kontrolu… (foto)

“Milatović je izmislio platformu opštih mjesta da bi je ponudio svima, ali je tekst suštinski namijenjen bivšem DF- u i Abazovićevoj URA-i, kako bi ispred koalicije ZBCG vještački upisao prefiks evropski, i da bi sa uključivanjem URA- e dodatno ograničio spektar mogućnosti mandatara Spajića u procesu sastavljanja vlade”, rekao je ANDRIJA Nikolić.

Milatović, prema riječima Nikolića, vodi sa Spajićem borbu za prevlast u stranci, i u tom poslu se, kako navodi, oslonio na medijsku i obavještajnu infrastrukturu nekadašnjeg DF- a…

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Diplomatija žrtva sukoba JAKOVA Milatovića i MILOJKA Spajića i namirivanja partija po nacionalnom ključu... (foto)

“Zato banalno i naivno izgleda svaki pokušaj Milatovića da ubijedi međunarodne partnere kako je bivši DF proevropski, previđajući da su ti isti partneri svojevremeno, našim nadležnim organima slali izvještaje o nakačenosti tog političkog subjekta na ruske obavještajne službe”, zaključio je ANDRIJA Nikolić.

izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more