IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MIODRAG Vlahović: “Open Balkans” će ostati upamćen kao specijalna akcija anti- evropskih snaga na Zapadnom Balkanu… (foto)

 “Otvoreni Balkan” je od početka bio pompezno i kolosalno gubljenje vremena i, što je najgore, uspješna akcija Srbije da se skrajne istinska EU agenda i Berlinski proces, usput.

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 06. 10. 2023… 11: 48… MIODRAG Vlahović: “Open Balkans” će ostati upamćen kao specijalna akcija anti- evropskih snaga na Zapadnom Balkanu… (foto)

Promptna reakcija zvaničnog Skoplja me oduševljava, naveo je na društvenoj mreži X diplomata Miodrag Vlahović, komentarišući izjavu ministra vanjskih poslova Sjeverne Makedonije.

Prema riječima Vlahovića, “Otvoreni Balkan” je od početka bio pompezno i kolosalno gubljenje vremena i, što je najgore, uspješna akcija Srbije da se skrajne istinska EU agenda i Berlinski proces, usput.

„Rama je učestvovao iz njemu znanih razloga. Tako će “Open Balkans” (kojem su autori zaboravili i da stave “s”, da bi značio Balkan, a ne balkanski), ostati upamćen kao specijalna akcija anti-evropskih snaga na ZB, koju je, nažalost, uporno promovisala i diplomatija SAD. Završeno“, poručio je Vlahović.

Čitaj još:   U MARTU SNIJEG PONOVO: Izašla prognoza za cio mjesec , SLIJEDI VELIKI ŠOK! (foto)

Podsjetimo, Osmani je kazao da ako se dokaže umiješanost Srbije u napad na Kosovu, Sjeverna Makedonija treba da preispita učešće u inicijativi Otvoreni Balkan.

izvor Gradski portal.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more