IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Zirojević: Možda JAKOVA Milatovića isključe iz PES- a kao Jevrosimu PEJOVIĆ, od Demokrata smo navikli da nemaju stav… (foto)

“Predsjednik države bi očito da liči na ALEKSANDRA Vučića”

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 05. 10. 2023… 00: 48… NIKOLA Zirojević: Možda JAKOVA Milatovića isključe iz PES- a kao Jevrosimu PEJOVIĆ, od Demokrata smo navikli da nemaju stav… (foto)

Predsjednik države Jakov Milatović očito želi da liči na srpskog kolegu Aleksandra Vučića, a od Demokrata smo navikli da nemaju stav, poručujeportparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

“Milatović nije dorastao funkciji koju obavlja. On brutalno krši protokol, u toj ulozi se nikako ne snalazi”, istakao je on za A plus.

Ne bi ga iznenadilo, kaže, da Milatović podnese ostavku na funkcije u Pokretu Evropa sad, a u slučaju da želi da formira svoju partiju.

“Ne isključujem tu mogućnost. U ovom trenutku će ostati tamo, a može se i desiti situacija da ga isključe iz pokreta kao poslanicu Jevrosimu Pejović”, smatra Zirojević.

Čitaj još:   NAUČITE DA KONTROLIŠETE GLAD: Otkrićemo, stvari koje ne smijete raditi kad se ugojite...

Zirojević poručuje da za njega najveći državni interes da Dritan Abazović više ne bude premijer, a prokomentarisao je i političku partiju Alekse Bečića – Demokratsku Crnu Goru.

“Navikli smo na Demokrate da nemaju stav. Govore da neće sa DPS-om, a kad im je interes itekako žele. Tako imamo situaciju u Kotoru da odbjegli odbornici DPS-a drže na vlasti predsjednika opštine. To je potpuno bezlična partija”, zaključio je Zirojević.

izvor aktuelno.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more