IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN Abazović odnio VULINOVU sablju iz Vlade- ANDRIJA Klikovac: SVE ovo pokazuje, kome je služila Vlada brata ABAZA… (foto)

Potpredsjednik Savjeta mladih DPS-a Andrija Klikovac na Iks mreži komentarisao je objave medija da je doskorašnji premijer Dritan Abazović “odnio Vulinovu sablju iz Vlade”.

– Kome je služila i protiv čijih interesa je radila Vlada brata Abaza najbolje pokazuje ovaj podatak da najveći izdajnik u novijoj crnogorskoj istoriji nije mogao da se odvoji od sablje Vulina, doskorašnjeg direktora srpske BIA – napisao je Klikovac.

Dan je prethodno objavio da je bivši premijer i predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović odnio iz kabineta, kada je napuštao zgradu Vlade, sablju koju je bivši ministar odbrane Srbije i bivši direktor BIA Aleksandar Vulin dodijelio predsjedniku Nove srpske demokratije i predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću. 

Ta sablja se našla u zgradi Vlade nakon što je formirana manjinska Vlada Crne Gore, piše ovaj list. Andrija Mandić i tadašnji šef kluba poslanika Demokratskog fronta Slaven Radunović došli su na sastanak kod premijera Abazovića i na poklon mu donijeli sablju. Upravo onu koju je Vulin dao Mandiću.

Čitaj još:   FILMSKA POTJERA: Pokušao da pregazi policajce, isti pripucali za njim... (foto)

“Tačno je da sam sa sobom, kada mi je završen mandat u Vladi, odnio sablju koju mi je poklonio Andrija Mandić. Radi se o ličnom poklonu, zato sam ga i odnio i on će ubuduće biti kod mene”, rekao je Abazović.

izvor: kodex.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more