IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Gdje ste četnici”: Regionalni mediji izvještavaju o napadu huligana u Zadru? (foto, video)

U dva napada povređeno je dvoje novinara kao i član Upravnog odbora Crvene zvezde i prijatelj kluba, navedeno u saopštenju crveno- bijelih, koje prenosimo u celini….

ZADAR: Regija, Crna Hronika. vijesti, nedelja, 12. 11. 2023… 09: 09… “Gdje ste četnici”: Regionalni mediji izvještavaju o napadu huligana u Zadru? (foto. video)

DRAMA U ZADRU: Cure detalji odvojenih napada na goste iz Beograd…

Košarkaški klub Zadar reagirao je na saopćenje Crvene zvezde u kojemu se navodi da su članovi delegacije beogradskog kluba napadnuti u Zadru.

Utakmica sedmog kola košarkaške ABA lige koja se između Zadra i Crvene zvezde igra danas (nedelja) u 17 časova imala je burnu uvertiru.

Iz Zvezde poručuju kako su u pitanju dva odvojena napada i to “član Upravnog odbora, zajedno s još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe”.

Hrvatski Telegraf u tekstu sa naslovom „Gde ste četnici?“ – Slikali ih i „tipovali“ već na aerodromu” piše da su se u Zadru desile užasne scene, “gde su srpske novinare i članove delegacije Zvezde lovili kao životinje po gradu”.

“Zvezda je objavila saopštenje uz informaciju ad su napadnuti novinari i član kluba sa njegovim prijateljem, a kako saznajemo, huligani su tačno znali da su Srbi i ciljano su ih „lovili“”, piše Telegraf.

Sarajevski portal Klix piše da je delegacija Zvezde pretučena u Zadru, kao i da su Beograđani otkrili ko stoji iza napada.

Čitaj još:   VIC DANA Oženio se Crnogorac mladom Srbijankom...

“Oglasio se beogradski klub i tražio da se privedu počinioci te istakao da iza napada stoji ista osoba (vozač taksija) kao i to da se utakmica u Zadru igra bez prisustva publike”, piše, između ostalog, Klix.

“DRAMA U ZADRU: Cure detalji odvojenih napada na goste iz Beograda, oglasili se i čelnici lige…”, naslov je teksta Slobodne Bosne.

“Užasne vijesti stigle su iz Zadra, gdje su huligani ovog kluba napali dva srpska novinara i člana Upravnog odbora Zvezde i njegovog prijatelja u dva odvojena incidenta u gradu”, piše ovaj portal.

Kako ukazuje Slobodna Bosna, ABA liga se pridružuje apelima KK Zadar i KK Crvena zvezda upućenih Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, sa namerom da svi detalji ovog napada budu istraženi što je pre moguće i da organizatori i izvršioci ovog incidenta budu uhapšeni i procesuirani u skladu sa zakonom Republike Hrvatske, gde se napad dogodio.

Slobodna Dalmacija piše da su maskirani tipovi u Zadru napali novinare, čelnike i navijače Crvene Zvezde, te da se oglasila se i policija, kao i da se spominje taksista.

“Posebno je simptomatično da mi kao klub iz Beograda već imamo informacije da oba napada povezuje ista osoba (vozač taksija) koji je s aerodroma prevozio i novinarsku ekipu, i člana našeg Upravnog odbora”, prenosi Slobodna Dalmacija saopštenje KK Crvena Zvezda.

Čitaj još:   Nikola POPOVIĆ: KAZUJ, DRITKO, JESI LI VJEŠTICA...

BONUS VIDEO: Vaterpolisti Crvene zvezde pretučeni u Splitu

izvor Danas.rs

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more